Thursday, August 18, 2011

Me vs Hilary Duff?

Golek sana, golek sini, pusing sana, pusing sini. Yes. Sedang mencari line yg bagus untuk berinternet dan mengepost entry menggunakan berukband. =,=

Dear lovers and haters, someone told me I am cute whatever i'm doing. And I was like..erkk..biar btol dia nie? aku cute? Want to know why?? *say u want or I'll break your neck. hahahaha. =p

Di satu petang yg hening, aku memasuki UiTM dgn penuh berkeyakinan. Minyak wangiku tersebar di sepanjang jalan. Sgt panas pd hari itu. Ye. Sgt panas. Aku menuju ke library. Aku berjalan, dan jalan smbil menghuyung tangan ku ke depan dan belakang. Aku cuba berlagak bengis dan sombong. *aku seorang yg pemalu, sbb tu aku suke buat muka masam. :P


Tiba-tiba di depan ku ada seorang mamat sedang berjalan di hadapanku.*pehh..comel mamat tu.
Dia melawan aras ku. Dimana, aku ingin ke kelas, dia ingin pulang. Sudah menjadi tabiat, aku akan membuat muka meminta penyepak, which means, muka bengis aku tu everytime I meet a guy. Kami semakin hampir..dan hampir...

OH MAK KAU!!! Oh yeah, guess what? tu suara aku yg melatah apabila aku terpeleot depan mamat nie. Betol-betol depan dia. Aku terus berdiri tegak dan menutup mulut aku. Dia? tersenyum dan tergelak melihat gelagat aku seperti badut sarkas tu. Aku teramat malu. Kononnye aku nak berlagak diva or sombong, tp aku terpeleot pulak dpan dia?? T_T

Aku tak tawu knapa, aku selalu buat perkara yg memalukan. =,=
Kadang-kadang aku terperasan kejap diri aku nie mcm Lizzie Mgguire. Suke buat perkara-perkara yg memalukan. =,=
Tp kalau aku mcm dia, aku harap aku dapat mamat cute mcm dia jugak. hihihihi. Ley tak? Ley tak? =P

#The End

4 comments:

  1. syaza = hahaha...comel pe nye..malu...=.=
    Pak Pis = haha..tawu tak pe.. >.<

    ReplyDelete