Sunday, October 9, 2011

Baru aku kenali KTM

Assalamulaakum,

Hello readers, :))

I really have fun today and I gained new experience in how to use KTM. Hahaha. I went to Mid Valley because want to meet my friend or my IT friend that is Mr.Tucen ;p
For the first time am using this public transportation. Memang sempit gila nak mati sbb semua orang berpusu2 nak masuk. For the first train, kiteowank tak dapat masuk sebab mmg crowded gilew. And I feel sooo sleepy sbb tnggu another train. hahaha. Siyesly, lawak sgt. I dunno why, rasa macam seronok. FOR ME jela, sbb aku tak pernah naik KTM. hohoho~

Pergi Mid kiteowank ngo wayang. Kiteowank mek citer THE CAT. Omeygoooddd..I dunno citer ape tu. Horror la kununnye. Tp just pasal kucing dan budak berhantu. =.="" Pelik sungguh story tu. tak logik langsung. hahaha. Then, Mr. Tucen beli baju, sweater and minyak rambut. Memang shoping sakan budak nieh. Ahahaha. Actually klu ikutkan hati aku, aku nak je serbu kedai-kedai kasut kt Mid tu, tapi aku malu. Hahaha. >.<

Lepas terjadinya peristiwa KTM, aku keluar dengan kawan-kawan gossip serdang aku, KB dan Fia. Haha. Macam-macam yg digossipnye sampai sakit tekak aku sbb tergelak-gelak. Memang seronok betol kiteowank duk mengata orang. haha. Jahat betol. Aish3x. hahahaha.
Fia, dah balik kolej esok, tak ade da lah orang penting yg membawa aku jalan-jalan lagi. ahahahaha.
Take care fia and thanx sbb sudi membawa aku berjalan-jalan! hihi.
Nanti kita gossip-gossip lagi ye! <3

Thank you Mr. Tucen for today ye! You are soooo cute. Your attitude. hahaha. ;))

p/s : No pictures allowed in this entry. ( padahal tak de gamba pon :p )

2 comments:

  1. hahaha. thanks to you too grooburp ;)

    ReplyDelete